splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

Pravno obvestilo

Varstvo osebnih podatkov

Vrtec Ciciban se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani vrtca Ciciban ali na kakršenkoli drugi način ne bodo posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

 

 Izključitev odgovornosti

Spletne strani vrtca Ciciban so postavljene in vzdrževane z veliko mero skrbnosti, pa vendar se lahko zgodi, da zaradi različnih razlogov lahko pride do občasne manjše ažurnosti podatkov, prav tako do sprememb informacij, brez predhodnega obvestila.

 

Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani vrtca Ciciban, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.