splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

Zapisniki srečanj šole za starše 2018!

Kdaj popustiti, kdaj vztrajati in kdaj se pogajati? dr. Aleksander Zadel

zapisnik zadel 17. 10. 2018

Kako se otroci naučijo samodiscipline, delovnih navadi in odgovornosti? dr. Aleksander Zadel

zapisnik zadel 6.11.2018

Informacija staršem o ponovljenem srečanju z dr. Aleksandrom Zadelom!

Spoštovani starši!

zaradi velikega zanimanja za srečanje na temo: Kako se otroci naučijo samodiscipline, odgovornosti in delovnih navad, s predavateljem dr. Aleksandrom Zadelom, smo dogovorjeni za nov termin v torek 15.1.2019, ob 17.30 uri, v telovadnici enote Pastirčki, Glinškova ploščad 11a. Termin je potrdilo 71 udeležencev od 110 prijavljenih. Sprejemamo še 20 udeležencev, če ima kdo interes, da se udeleži predavanja, naj sporoči na elektronski naslov: pavlina.zirer@guest.arnes.si

Veseli nas vaš interes!

Enota PASTIRČKI

Ciciban enota PastirckiNaslov: Glinškova pl. 11a, Ljubljana
Vodja enote: Ana Bulc
Telefon: 08 2050 551
e-mail: ana.bulc@guest.arnes.si
Enota je odprta od 6.00 do 17.00

V enoto Pastirčki  lahko  v 10 oddelkov vključimo 160 otrok.

Poleg 10 igralnic za matične oddelke ima enota prostorno telovadnico, v kateri je vsak dan živahno in veselo. H gibanju prispeva tudi prenovljeno in prostorno igrišče. Otroci imajo lepe prostorske pogoje. Po delovnem načrtu enote se skozi vse leto odvijajo pestre dejavnosti in prijetna srečanja s starši.

Prednost enote je neposredna bližina bežigrajske knjižnice, ki jo otroci redno obiskujejo. Enoto odlikuje tradicionalen program Otroci otrokom, ko se vsaka skupina nekajkrat v letu predstavi vsem drugim otrokom. Otroci radi nastopajo, se ob tem potrjujejo in pridobivajo samozavest. V enoti deluje igralska skupina strokovnih delavk; kolektiv je delovno povezan, uspešno timsko delo spodbuja nove ideje in projekte. Ves kolektiv si prizadeva, da bi bilo otrokom čim lepše. Strokovne delavke omogočajo, da se otroci družijo v pestrih obogatitvenih dejavnostih, se med seboj spoznavajo in veselijo ob novih, zanimivih vsebinah.

Kako do nas – Google maps