splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

Zapisniki srečanj šole za starše 2018!

Kdaj popustiti, kdaj vztrajati in kdaj se pogajati? dr. Aleksander Zadel

zapisnik zadel 17. 10. 2018

Kako se otroci naučijo samodiscipline, delovnih navadi in odgovornosti? dr. Aleksander Zadel

zapisnik zadel 6.11.2018

Informacija staršem o ponovljenem srečanju z dr. Aleksandrom Zadelom!

Spoštovani starši!

zaradi velikega zanimanja za srečanje na temo: Kako se otroci naučijo samodiscipline, odgovornosti in delovnih navad, s predavateljem dr. Aleksandrom Zadelom, smo dogovorjeni za nov termin v torek 15.1.2019, ob 17.30 uri, v telovadnici enote Pastirčki, Glinškova ploščad 11a. Termin je potrdilo 71 udeležencev od 110 prijavljenih. Sprejemamo še 20 udeležencev, če ima kdo interes, da se udeleži predavanja, naj sporoči na elektronski naslov: pavlina.zirer@guest.arnes.si

Veseli nas vaš interes!

Enota ČEBELICA

Ciciban enota ČebelicaNaslov: Šarhova ulica 29, Ljubljana
Vodja enote: Tatjana Matelič
Telefon: 01 563 63 40
e-mail: tatjana.matelic@guest.arnes.si
Enota je odprta od 6.00 do 17. 15.

Enota Čebelica lahko v 7 oddelkov sprejme približno 125 otrok. V enoti Čebelica je tudi uprava Vrtca Ciciban.

Prostorno igrišče z veliko sence omogoča otrokom raznovrstno gibanje na prostem, za najmlajše je na voljo velika skupna terasa. Enota ima lastno kuhinjo, pralnico in upravne prostore.Poleg pestrega programa, ki ga dnevno izvajamo, ponujamo tudi obogatitvene dejavnosti, ki jih vodijo naše strokovne delavke. Otroci imajo v teh dejavnostih dodatne možnosti izbire in druženja po interesih. Spremljajo jih predstavitve in razstave z izdelki otrok. Vodilo vseh dejavnosti je procesna naravnanost, pri kateri je v ospredju otrokovo aktivno raziskovanje in doživljanje. Takšne metode dela pripomorejo k nastajanju novih, domiselnih in zanimivih projektov, ki še posebej bogatijo življenje v enoti.

Strokovne delavke večkrat v letu razveselijo otroke pa tudi delavce in starše otrok z lutkovnimi in igranimi predstavami. V prednovoletnem času tradicionalno popestrita pričakovanje novoletni praznični koncert in sejem voščilnic.

Kako do nas – Google maps