splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

Vabilo na srečanja šole za starše 2020/21

Spoštovani starši,

v tem šolskem letu smo pripravili program treh srečanj šole za starše, kjer boste imeli priložnost za odgovore na katero od svojih vprašanj iz situacij s svojimi otroki. Vabimo vas k prijavi na udeležbo.

vabilo na ŠOLO ZA STARŠE 2020 21

Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec

Centralni čakalni seznam za šolsko leto 2020/21

Predvidena organizacija dela v času obnove enote Ajda

Spoštovani starši,

bliža se poletje, spremembe v organizaciji dela, obenem pa tudi obsežna sanacija naše največje enote Ajda. Vse oddelke enote Ajda bomo s 6. 7. 2020 preselili na nove lokacije v okviru naših enot, kjer bodo ostali za čas trajanja obnovitvenih del, za štiri oddelke pa še iščemo primerne prostore za jesenski in zimski čas. Predvideni zaključek del je v februarju 2021.

Vse ostale enote bodo v času poletja odprte.

Za razumevanje in sodelovanje se vam zahvaljujemo, starše enote Ajda pa bomo o vsem potrebnem sproti obveščali.

Prijazen pozdrav.

Uprava vrtca Ciciban

Odprtje vrtca – 18. 5. 2020

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da z dnem 18. 5. 2020 pričnejo delovati vse naše enote. V prilogah vam posredujemo vse pomembne informacije. Prosimo, da jih skrbno preberete.

Lep pozdrav,

Uprava vrtca

 

Obvestilo za starše

Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec

9998_Sklep RSK za pediatrijo 8. korespondencna seja 30042020

10027_NIJZ VRTCI_070520_s_prilogami

VARSTVO OTROK NA DOMU – Navodila in izjava za starše in prostovoljce

Poziv Sekcije za primarno pediatrijo ob epidemiji Covid-19

OBRAZEC – Potrdilo delodajalca o upravičenosti do nujnega varstva otrok

NOVO OBVESTILO – SPREJEM VPISNIH VLOG ZA Š.L. 2020/21

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da  bo vpis predšolskih otrok v javne vrtce za šolsko leto 2020/2021 trajal do ponedeljka, 16. 3. 2020. V vrtce ni dovoljeno osebno prinesti vloge ali kakršnekoli dokumentacije, temveč starši le-to skenirano oddajte v vrtec prve izbire preko elektronske pošte na e- naslov: vrtec.ciciban@guest.arnes.si ali jo pošljete kot priporočeno  pošiljko na pošto najkasneje 16. 3. 2020 oz. na  pooblaščenem bencinskem servisu družbe Petrol tega dne, najkasneje do 24.00 ure.

V kolikor je otrok že vključen v vrtec staršem ni potrebno ponovno oddati vloge za vpis za novo šolsko leto.

Prijazen pozdrav.

Uprava vrtca

OKROŽNICA Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, 13. 3. 2020

NUJNO OBVESTILO ZA STARŠE, 13. 3. 2020

Spoštovani starši,

skladno z napovedjo vlade RS, se zaradi razglasitve epidemije izbruha koronavirusa v RS s ponedeljkom, 16. marca do 30. marca 2020 zapirajo oz. prenehamo opravljati dejavnost vsi vrtci (javni in zasebni). Na nivoju občin bodo dovoljene izjeme oz. NUJNO VARSTVO OTROK le za otroke, katerih starši bodo nujno potrebovali varstvo, ker so dolžni še naprej opravljati svoje delo (gasilci, redarji, policisti, medicinsko osebje, lekarne, domovi za upokojence, Snaga ipd). Za nujno varstvo otrok ne veljajo Zakon o vrtcih niti ostali predpisi, ki urejajo dejavnost predšolske vzgoje, saj gre za okoliščine višje sile. Mestna občina Ljubljana zato zbira na podlagi izjav staršev (pod kazensko in materialno odgovornostjo) potrebe po nujnem varstvu otrok, ker so starši dolžni opravljati v času zaprtosti vrtca delo pri delodajalcu. Zato vas prosimo, da nam do petka, 13.3. do 10. ure zjutraj posredujete vaš odgovor na  e-naslov   vrtec.ciciban@guest.arnes.si  , ali potrebujete za vašega otroka dežurno varstvo v času zaprtosti vrtca od 16.3.2020 dalje. Zbrane podatke o potrebah moramo v petek, 13.3. do 11. ure posredovati na Mestno občino Ljubljana, ki bo določila lokacijo dežurnega varstva otrok v Ljubljani. Vse starše, ki boste jutri (v petek) vrtcu prosimo, da nujno odnesete domov vso garderobo otrok, ker bomo v času zaprtosti vrtca vse prostore čistili in razkužili.

Za vaš odgovor se vam najlepše zahvaljujemo,  obvestili vas bomo o vseh nadaljnjih ukrepih, ki bodo znani na podlagi sprejetega interventnega zakona.

Prijazen pozdrav, Ana Bulc, ravnateljica

Okrožnica Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Preliminarne usmeritve glede koronavirusa (COVID-19)

Spoštovani straši,

v prilogi si lahko preberete Okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Preliminarne usmeritve glede koronavirusa (COVID-19) ter obvestilo Mestne občine Ljubljana, vezano na preventivne ukrepe pri preprečevanju okužbe s koronavirusom.

Lep pozdrav

Uprava Vrtca

 

Okrožnica – Preliminarne usmeritve glede koronavirusa (COVID-19)

Obvestilo MOL – Koronavirus_preventivni ukrepi