splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

SMUKAČI – VRISKAČI

Petek; 19. 1. 2018
Spoštovani starši!
Še zadnje dogodivščine in smukačeve počitnice so pri koncu. V pričakovanju prav posebnega zaključka se odpravljajo na sneg. Včeraj so  utrdili smučarsko znanje, se pogumno spuščali po smučišču in spretno vijugali, danes pa se preizkusijo v paralelnem veleslalomu. Zmagovalci bodo prav vsi, veselo in glasno navijanje pa bo odmevalo naokrog. Po podelitvi se vračajo na kosilo, še nekaj priprav in povratek v Ljubljano. Prihod na mesto odhoda ( parkirišče Žale ) ob 16.30 uri.
Smukačev smučarski pozdrav.

SMUKAČI; 4 DAN

Četrtek; 18. 1. 2018
Spoštovani starši!
Danes navsezgodaj smukače pozdravlja sonce, počutje je dobro, v pričakovanju se pripravljajo na nove smučarske izzive. Smuka je ugodna in smukači smučarske naloge uspešno premagujejo. Včeraj je na Pokljuki zaplesalo nekaj snežink, nato pa je smukače spremljajo sonce in povedali so, da je bilo vijuganje med snežinkami prav zabavno. Po aktivnostih na snegu, bo čas  za igro, počitek,  zvečer pa prava smukačeva zabava s petjem in plesom. Veselo bo.
Smučarski pozdrav.

SMUKAČI ; 3 DAN

Sreda; 17. 1. 2018
Spoštovani starši!
Še en smučarski dan se pričenja in nove dogodivščine. Noč je bila mirna in smukači se z novo energijo in radovedni podajajo na zimske aktivnosti. Smučanje jih gre odlično od nog, spretno vijugajo po smučišču, zaupali so, da se prav vsi vozijo z vlečnico. Bravo smukači. Po smučarskih aktivnostih jih čaka veselo dričanje s tubam, vrisk in smeh bo odmeval naokrog. Še to so nam zaupali, da jih je včeraj na Pokljuki ves čas spremljalo sonce, večerni sprehod pa je bil čaroben.
Smučarski pozdrav.

SMUKAČI; 2 DAN

Torek; 16. 1. 2018
Spoštovani starši!
Smukači se prebujajo v  zimski dan, narahlo poplesavajo snežinke in vabijo na sneg. Počutje je dobro, noč je minila mirno in polni moči se pripravljajo na nove naloge. Včeraj na snegu je bilo veselo in prve aktivnosti so smukači uspešno opravili. Po zajtrku se odpravljajo na smučišče, čas bo tudi za igro in počitek, pozno popoldan pa prav posebno raziskovanje in  čarobni sprehod z lučkami. Le kakšne skrivnosti jih čakajo? Morda izvemo jutri.
Smučarski pozdrav.

SMUKAČI – VRISKAČI; 1 DAN

Ponedeljek; 15. 1. 2018
Spoštovani starši!
Otroci in spremljevalci enote Čebelica, enote Lenka in enote Žabice so prispeli v Gorje. Počutje je dobro, vožnja je minila mirno, povedali so, da so se  solzice ob odhodu posušile mimogrede in  veseli ter v  pričakovanju dogodivščin se nameščajo v počitniški dom. Sledi predstavitev programa, kosilo, nato pa v zgodnjih popoldanskih urah prvič na sneg in prvim smučarskim nalogam naproti. Zvečer pa bo čas za prijetno druženje in  nove prijatelje.
Smučarski pozdrav.

Logopedski kotiček

Logopedski koticek je prostovoljna spletna stran, ki ponuja informacije o razvoju govorno-jezikovne komunikacije predšolskih otrok in konkretne napotke za spodbujanje komunikacije, govora in jezika v predšolskem obdobju. Spletna stran je namenjena staršem predšolskih otrok in drugim, ki se želijo seznaniti z nevrotipičnim razvojem govorno-jezikovne komunikacije ter načini, kako otroke čim bolj podpreti v tem razvoju.

facebook@logopedskikoticek

info@logopedskikoticek.si

http://www.logopedskikoticek.si

ZLOŽENKA CEPLJENJE

Centralni čakalni seznam 2017/2018, II.starostno obdobje

Centralni čakalni seznam 2017/2018, I.starostno obdobje

SPOROČANJE ODSOTNOSTI

Vrtec Ciciban ima urejeno elektronsko sporočanje odsotnosti otrok iz vrtca s pomočjo odjavnega spletnega portala WEB vrtec.

Odsotnost otrok (za vse odsotne dni) lahko sporočite preko portala WEB vrtec, mobilne aplikacije mVrtec (za Android) ali preko sms-a iz svojih GSM telefonov na številko 041 303 603 ( glej navodila).

Do portala dostopate preko povezave https://vrtec.vasco.si z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli po elektronski pošti.

Če gesla še niste prejeli morate oddati izjavo za pridobitev dostopa ali pokličite ga. Marinko Tomažin na tel. 01 563 63 42, marinka.tomazin@guest.arnes.si.

Za tehnično pomoč pokličite podjetje Vasco d.o.o. na telefonsko številko 04 27 91 200 ali 05 93 35 550.

 

Če o otrokovi odsotnosti starši obvestite vrtec do devete ure zjutraj, znižamo ceno programa za stroške neporabljenih živil z naslednjim dnem. (Ur.I. RS, št. 57/2012, 27.2.2012).

spletna prijava odsotnosti navodila

izjava – elektronska odjava otroka

SMS PRIJAVA ODSOTNOSTI – navodila (1)

 

 


Obvestilo – Obračun oskrbnin

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo prešli na nov program za obračun oskrbnin. V kolikor se pojavi kakšno vprašanje ali težava lahko pokličete ga. Marinko Tomažin na tel. št. 01/563-63-42.

Hvala za razumevanje.

Izjava za prejemanje e-računa