splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

ŠKRATKI; 3 DAN

Petek; 20. 4. 2018
Spoštovani starši!
Zadnji dan v škratkovi deželi, še nekaj dogodivščin in škratkove počitnice so pri koncu. Kako postati pravi škratek že vedo, tudi naloge so uspešno opravljene, danes pa jih čaka mini pustolovski park, kjer bodo preverili svoje spretnosti, moč in pogum. Še ena novica je prispela, zabava je bila imenitna. Po kosilu pa počasi proti Ljubljani, prihod na mesto odhoda ( Nove Žale ) ob 16.uri.
Škratkov pozdrav.

ŠKRATKI; 2 DAN

Četrtek; 19. 4. 2018
Spoštovani starši!
Prispele so novice s škratkove dežele, prebujajo se s soncem, od zgodnjih jutranjih ur  se škratki dobrega počutja in  novih moči pripravljajo na nove dogodivščine. Tudi danes jih čakajo posebne naloge, še pred tem pa jih obišče škrat Poštarček s pismom, kjer piše kako postati pravi škratek. Nato pa veselo na delo, škratki bodo   zavihali rokave in zgradili škratovo hiško, za dobro opravljeno delo pa super škratkova malica. Pomerili se bodo tudi na športnih igrah,  glasno navijanje  bo odmevalo  po škratkovi deželi. Zvečer pa zabava s plesom in petjem. Veselo bo.
Škratkov pozdrav.

ŠKRATKI, MOJI PRIJATELJI

Sreda; 18. 4. 2018
Spoštovani starši!
Otroci in spremljevalci enote Čebelica in enote Lenka so prispeli v škratkovo deželo, počutje je dobro in v veselem pričakovanju. Vožnja je minila mirno, počasi se nameščajo in razgledujejo  v hotelu Rute. Čez čas sledi kosilo, predstavitev programa in škratkove dogodivščine se pričnejo. Izdelali bodo škratkove kape, pomembna škratkova oprema, se preizkusili na prometnem poligonu, nato pa po škratkovi poti iskali sporočila in reševali škratkove izzive. Ob večeru pa ob ognju druženje, petje in spoznavanje novih prijateljev. Več novic pa jutri.
Škratkov pozdrav.

VLOGA ZA VPIS OTROKA V VRTEC ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

Logopedski kotiček

Logopedski koticek je prostovoljna spletna stran, ki ponuja informacije o razvoju govorno-jezikovne komunikacije predšolskih otrok in konkretne napotke za spodbujanje komunikacije, govora in jezika v predšolskem obdobju. Spletna stran je namenjena staršem predšolskih otrok in drugim, ki se želijo seznaniti z nevrotipičnim razvojem govorno-jezikovne komunikacije ter načini, kako otroke čim bolj podpreti v tem razvoju.

facebook@logopedskikoticek

info@logopedskikoticek.si

http://www.logopedskikoticek.si

ZLOŽENKA CEPLJENJE

SPOROČANJE ODSOTNOSTI

Vrtec Ciciban ima urejeno elektronsko sporočanje odsotnosti otrok iz vrtca s pomočjo odjavnega spletnega portala WEB vrtec.

Odsotnost otrok (za vse odsotne dni) lahko sporočite preko portala WEB vrtec, mobilne aplikacije mVrtec (za Android) ali preko sms-a iz svojih GSM telefonov na številko 041 303 603 ( glej navodila).

Do portala dostopate preko povezave https://vrtec.vasco.si z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli po elektronski pošti.

Če gesla še niste prejeli morate oddati izjavo za pridobitev dostopa ali pokličite ga. Marinko Tomažin na tel. 01 563 63 42, marinka.tomazin@guest.arnes.si.

Za tehnično pomoč pokličite podjetje Vasco d.o.o. na telefonsko številko 04 27 91 200 ali 05 93 35 550.

 

Če o otrokovi odsotnosti starši obvestite vrtec do devete ure zjutraj, znižamo ceno programa za stroške neporabljenih živil z naslednjim dnem. (Ur.I. RS, št. 57/2012, 27.2.2012).

spletna prijava odsotnosti navodila

izjava – elektronska odjava otroka

SMS PRIJAVA ODSOTNOSTI – navodila (1)

 

 


Obvestilo – Obračun oskrbnin

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo prešli na nov program za obračun oskrbnin. V kolikor se pojavi kakšno vprašanje ali težava lahko pokličete ga. Marinko Tomažin na tel. št. 01/563-63-42.

Hvala za razumevanje.

Izjava za prejemanje e-računa

Vpis v vrtec 2017/18, VLOGA ZA VPIS in NAVODILA

 

Spoštovani starši,

posredujemo vam informacije, ki jih potrebujete za vpis otroka v vrtec, za šolsko leto 2017/18! Vpis otrok bo potekal od 1. do 15. marca 2017 v vseh javnih vrtcih Mestne občine Ljubljana.

Obvestilo o vpisu predšolskih otrok v javne vrtce za šolsko leto 2017-2018

OBRAZEC VZV 2017-2018

navodilo-o-poteku-vpisa-otrok-v-vrtec-za-olsko-leto-2017-2018

 

Prošnja za premestitev otroka v drugo enoto

ZDRAVJE V VRTCU, zloženke Zavoda za zdravstveno varstvo