splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

SMUKAČI – VRISKAČI; ZADNJI DAN

Petek; 1. 2. 2019
Spoštovani starši!
Smukačeve počitnice se bližajo koncu, a preden se polovijo, se smukači še zadnjič podajo na sneg. Prebujajo se v zimski dan,  dobro razpoloženi se pripravljajo na zadnje  smučarske aktivnosti. Prilagodili jih bodo počutju in razmeram. Včerajšnje tekmovanje je bilo napeto, navijanje glasno in vsi smukači so uspešno vijugali med vrati ter premagali smukačevo strmino. Danes pa prav poseben dogodek, podelitev priznaj za pogumno, spretno in vztrajno vijuganje. Še nekaj  so nam zaupali, smukačeva zabava je bila imenitna. Po kosilu pa slovo in počasi v dolino, predviden prihod v Ljubljano ob 16.30 uri na parkirišče Nove Žale.
Smukačev pozdrav.

SMUKAČI; 4 DAN

Četrtek; 31. 1. 2019
Spoštovani starši!
Smukači se prebujajo, prijetno utrujeni po aktivnem, doživetem dnevu spijo kot polhi. Dričanje s tubami je bilo imenitno , navdušeni in dobro razpoloženi se pripravljajo na nov dan. V veselem pričakovanju po zajtrku na smuči in novim smučarskim izzivom naproti. Dopoldan bodo utrjevali svoje smučarsko zanje, nato pa sledi tekmovanje v paralelnem veleslalomu. Zmagovalci bodo prav vsi. Tudi danes se bo glasno navijanje slišalo naokrog. Popoldan čas za počitek, igro in seveda priprave na poseben večer, čaka jih “Žurka pri Smukaču – Vriskaču”. Pa bo spet veselo.
Smukačev pozdrav.

SMUKAČI; 3 DAN

Sreda; 30. 1. 2019
Spoštovani starši!
Nov smukačev dan, pozdravlja jih sonce in smukači že veselo in pogumno vijugajo po smučišču. Smuka gre odlično od nog in  ponosno so nam povedali, da se prav vsi spretno vozijo z vlečnico. Bravo smukači. Počutje je odlično, dopoldan bodo smučarske aktivnosti, v popoldanskem času pa prav posebno doživetje, veselo dričanje na vriskačevih tubah. Vrisk bo odmeval po smukačevi deželi.
Smukačev pozdrav.

SMUKAČI; 2 DAN

Torek; 29. 1. 2019
Spoštovani starši!
Prispele so novice smukačeve dežele, prebujajo se v sončen zimski dan in pravijo, da je kot v pravljici. Počutje je odlično, noč je minila mirno in nabrali so si novih moči.  Že včeraj so pokazali veliko spretnosti  in v veselem pričakovanju se pripravljajo na nove smučarske podvige. V dopoldanskem času bodo aktivnosti na snegu, po kosilu bo čas za počitek in igro, v večernem času pa se podajajo na čaroben, zimski pohod z lučkami. Le kaj bodo odkrili? Mogoče nam zaupajo jutri.
Smučarski pozdrav.

SMUKAČI – VRISKAČI; 1 DAN

Ponedeljek; 28. 1. 2019
Spoštovani starši!
Otroci in spremljevalci enote Ajda in enote Žabice so srečno prispeli na zasneženo Pokljuko. Vožnja je minila mirno, počutje je dobro, zaupali so nam, da se veselijo in komaj čakajo na zimske dogodivščine. Počasi se nameščajo in razgledujejo po novih prostorih, sledi  predstavitev programa in kosilo, nato pa se v zgodnjih popoldanskih urah odpravljajo na sneg. Izpeljali  bodo prve aktivnosti,  se na snegu tudi razgibali in  poigrali,  zvečer pa prijetno druženje in spoznavanje novih prijateljev. Več novic pa sledi jutri.
Smukačev pozdrav.

Zapisniki srečanj šole za starše 2018!

Kdaj popustiti, kdaj vztrajati in kdaj se pogajati? dr. Aleksander Zadel

zapisnik zadel 17. 10. 2018

Kako se otroci naučijo samodiscipline, delovnih navadi in odgovornosti? dr. Aleksander Zadel

zapisnik zadel 6.11.2018

Informacija staršem o ponovljenem srečanju z dr. Aleksandrom Zadelom!

Spoštovani starši!

zaradi velikega zanimanja za srečanje na temo: Kako se otroci naučijo samodiscipline, odgovornosti in delovnih navad, s predavateljem dr. Aleksandrom Zadelom, smo dogovorjeni za nov termin v torek 15.1.2019, ob 17.30 uri, v telovadnici enote Pastirčki, Glinškova ploščad 11a. Termin je potrdilo 71 udeležencev od 110 prijavljenih. Sprejemamo še 20 udeležencev, če ima kdo interes, da se udeleži predavanja, naj sporoči na elektronski naslov: pavlina.zirer@guest.arnes.si

Veseli nas vaš interes!

CENTRALNI ČAKALNI SEZNAM ZA ŠOL. LETO 2018/2019

VLOGA ZA VPIS OTROKA V VRTEC ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

Logopedski kotiček

Logopedski koticek je prostovoljna spletna stran, ki ponuja informacije o razvoju govorno-jezikovne komunikacije predšolskih otrok in konkretne napotke za spodbujanje komunikacije, govora in jezika v predšolskem obdobju. Spletna stran je namenjena staršem predšolskih otrok in drugim, ki se želijo seznaniti z nevrotipičnim razvojem govorno-jezikovne komunikacije ter načini, kako otroke čim bolj podpreti v tem razvoju.

facebook@logopedskikoticek

info@logopedskikoticek.si

http://www.logopedskikoticek.si

SPOROČANJE ODSOTNOSTI

Vrtec Ciciban ima urejeno elektronsko sporočanje odsotnosti otrok iz vrtca s pomočjo odjavnega spletnega portala WEB vrtec.

Odsotnost otrok (za vse odsotne dni) lahko sporočite preko portala WEB vrtec, mobilne aplikacije mVrtec (za Android) ali preko sms-a iz svojih GSM telefonov na številko 041 303 603 ( glej navodila).

Do portala dostopate preko povezave https://vrtec.vasco.si z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli po elektronski pošti.

Če gesla še niste prejeli morate oddati izjavo za pridobitev dostopa ali pokličite ga. Marinko Tomažin na tel. 01 563 63 42, marinka.tomazin@guest.arnes.si.

Za tehnično pomoč pokličite podjetje Vasco d.o.o. na telefonsko številko 04 27 91 200 ali 05 93 35 550.

 

Če o otrokovi odsotnosti starši obvestite vrtec do devete ure zjutraj, znižamo ceno programa za stroške neporabljenih živil z naslednjim dnem. (Ur.I. RS, št. 57/2012, 27.2.2012).

Spletna prijava odsotnosti-navodila

izjava-elektronska-odjava-otroka

SMS prijave odsotnosti-navodila

 

 

 


Obvestilo – Obračun oskrbnin

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo prešli na nov program za obračun oskrbnin. V kolikor se pojavi kakšno vprašanje ali težava lahko pokličete ga. Marinko Tomažin na tel. št. 01/563-63-42.

Hvala za razumevanje.