splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

Zapisnik prvega srečanja šole za starše 17.10.2018!

Kdaj popustiti, kdaj vztrajati in kdaj se pogajati? dr. Aleksander Zadel

zapisnik zadel 17. 10. 2018

Informacija staršem o ponovljenem srečanju z dr. Aleksandrom Zadelom!

Spoštovani starši!

zaradi velikega zanimanja za srečanje na temo: Kako se otroci naučijo samodiscipline, odgovornosti in delovnih navad, s predavateljem dr. Aleksandrom Zadelom, smo dogovorjeni za nov termin v torek 15.1.2019. Za termin je že prijavljenih 107 udeležencev. Vse prijavljene bomo teden pred srečanjem obvestili po elektronski pošti, da potrdijo svojo prisotnost. Vsi naknadno prijavljeni bodo na čakalni listi in jih bomo obvestili v primeru odpovedi.

Veseli nas vaš interes!

 

 

 

GUSARJI; 1 DAN

Ponedeljek; 4. 6. 2018
Spoštovani starši!
Otroci in spremljevalci enote Čebelica in enote Žabice so prispeli v Savudrijo, vožnja je minila mirno, počutje je dobro, v veselem pričakovanju se razgledujejo po gusarski deželi in širnem morju. Počasi se nameščajo v počitniški dom, sledi kosilo, nato pa gusarskim dogodivščinam naproti. Pravi gusar mora imeti gusarsko pokrivalo  – bandano in to je prva naloga, ki danes čaka naše gusarje. Čas bo tudi za igro in čofotanje ter raziskovanje obale. Kaj več novic pa jutri.
Gusarski pozdrav.

CENTRALNI ČAKALNI SEZNAM ZA ŠOL. LETO 2018/2019

VLOGA ZA VPIS OTROKA V VRTEC ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

Logopedski kotiček

Logopedski koticek je prostovoljna spletna stran, ki ponuja informacije o razvoju govorno-jezikovne komunikacije predšolskih otrok in konkretne napotke za spodbujanje komunikacije, govora in jezika v predšolskem obdobju. Spletna stran je namenjena staršem predšolskih otrok in drugim, ki se želijo seznaniti z nevrotipičnim razvojem govorno-jezikovne komunikacije ter načini, kako otroke čim bolj podpreti v tem razvoju.

facebook@logopedskikoticek

info@logopedskikoticek.si

http://www.logopedskikoticek.si

ZLOŽENKA CEPLJENJE

SPOROČANJE ODSOTNOSTI

Vrtec Ciciban ima urejeno elektronsko sporočanje odsotnosti otrok iz vrtca s pomočjo odjavnega spletnega portala WEB vrtec.

Odsotnost otrok (za vse odsotne dni) lahko sporočite preko portala WEB vrtec, mobilne aplikacije mVrtec (za Android) ali preko sms-a iz svojih GSM telefonov na številko 041 303 603 ( glej navodila).

Do portala dostopate preko povezave https://vrtec.vasco.si z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli po elektronski pošti.

Če gesla še niste prejeli morate oddati izjavo za pridobitev dostopa ali pokličite ga. Marinko Tomažin na tel. 01 563 63 42, marinka.tomazin@guest.arnes.si.

Za tehnično pomoč pokličite podjetje Vasco d.o.o. na telefonsko številko 04 27 91 200 ali 05 93 35 550.

 

Če o otrokovi odsotnosti starši obvestite vrtec do devete ure zjutraj, znižamo ceno programa za stroške neporabljenih živil z naslednjim dnem. (Ur.I. RS, št. 57/2012, 27.2.2012).

spletna prijava odsotnosti navodila

Izjava – elektronska odjava otroka

SMS PRIJAVA ODSOTNOSTI – navodila (1)

 

 


Obvestilo – Obračun oskrbnin

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo prešli na nov program za obračun oskrbnin. V kolikor se pojavi kakšno vprašanje ali težava lahko pokličete ga. Marinko Tomažin na tel. št. 01/563-63-42.

Hvala za razumevanje.

Izjava za prejemanje e-računa

Vpis v vrtec 2017/18, VLOGA ZA VPIS in NAVODILA

 

Spoštovani starši,

posredujemo vam informacije, ki jih potrebujete za vpis otroka v vrtec, za šolsko leto 2017/18! Vpis otrok bo potekal od 1. do 15. marca 2017 v vseh javnih vrtcih Mestne občine Ljubljana.

Obvestilo o vpisu predšolskih otrok v javne vrtce za šolsko leto 2017-2018

OBRAZEC VZV 2017-2018

navodilo-o-poteku-vpisa-otrok-v-vrtec-za-olsko-leto-2017-2018

 

Prošnja za premestitev otroka v drugo enoto