splošne strani

Vrtec Ciciban - Na prvo stran

Vabilo na šolo za starše z dr. Polajnerjem

vabilo na SREČANJE ŠOLE ZA STARŠE Z DR POLAJNERJEM 2018

V kolikor starši potrebujete varstvo otroka v času srečanja, prisotnost otroka sporočite najkasneje dva dni pred izvedenim srečanjem, na e-naslov svetovalnih delavk: pavlina.zirer@guest.arnes.si ali esmira.behric@guest.arnes.si

Vpis predšolskih otrok v javne vrtce 2018/2019

VPIS ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

VLOGA ZA VPIS OTROKA V VRTEC ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

SMUKAČI – VRISKAČI; ZADNJI DAN

Petek; 26. 1. 2018
Spoštovani starši!
Smukačeve počitnice se počasi bližajo koncu, v pričakovanju prav posebnega zaključka se še zadnjič  podajajo na sneg. Včeraj so utrdili smučarsko znanje, spretno vijugali po smučišču, danes pa jih čaka pravo tekmovanje v paralelnem veleslalomu. Zmagovalci bodo prav vsi, glasno vriskačevo navijanje pa se bo slišalo daleč naokrog.
Po podelitvi se vračajo na kosilo, še nekaj priprav in povratek v Ljubljano. Predviden prihod na mesto odhoda
( parkirišče Žale ) ob 16.30 uri.
Še nekaj sporočajo smukači – vriskači, zabava je bila imenitna.
Smukačev smučarski pozdrav.

SMUKAČI; 4 DAN

Četrtek; 25. 1. 2018
Spoštovani starši!
Sončno jutro in nov smučarski dan za smukače, v  pričakovanju se pripravljajo na aktivnosti na snegu. Smuka jim gre odlično od nog, pogumno in spretno se spuščajo po progi in utrjujejo smučarsko znanje. Na smučišču je pravo zimsko vzdušje, sneg izkoristijo tudi za igro. Včeraj je vrisk in smeh odmeval na okrog, dričanje s tubami je bilo imenitno, zvečer pa so z lučkami iskali škrata Dobršina, ob tem pa jih je spremljal in radovedno opazoval muc. So ga našli?
Še prav poseben večer je pred smukači ,Vriskačeva zabava s plesom in petjem. Pa bo spet veselo.
Smučarski pozdrav.

SMUKAČI; 3 DAN

Sreda; 24. 1. 2018
Spoštovani starši!
Začenja se nov dan, veseli in dobrega počutja se smukači odpravljajo na smučišče. Smuka je ugodna, ponosno so povedali, da se pogumno podajajo smučarskim izzivom naproti, vožnja z vlečnico pa jim gre dobro od nog. Bravo smukači. Po aktivnem smučarskem dopoldnevu jih čaka nova dogodivščina, dričanje po snegu s tubami. Veselo bo, razvajalo pa jih bo tudi sonce.

SMUKAČI – VRISKAČI; 2 DAN

Torek; 23. 1. 2018
Spoštovani straši!
Smukači se prebujajo v sončno jutro, veseli in dobrega počutja se pripravljajo na nove smučarske izzive. Noč je minila mirno, novih moči po zajtrku odhajajo na smučišče. Prvo smučarsko nalogo so smukači  uspešno opravili in danes jih čakajo nove. Čas bo tudi za igro in druženje, ob večeru pa prav posebno doživetje sprehod in raziskovanje  z lučkami. Le kaj bodo odkrili?
Smučarski pozdrav.

SMUKAČI – VRISKAČI

Ponedeljek; 22. 1. 2018
Spoštovani starši!
Otroci in spremljevalci enote Pastirčki so pripeli v Gorje. Pozdravlja jih sonce in vabi na sneg. Počutje je dobro, veseli in v pričakovanju doživetij se nameščajo v počitniški dom. Sledi predstavitev programa in smučarskih učiteljev, po kosilu pa na sneg in prvim smučarskim nalogam naproti. Proti večeru pa bo čas za druženje in nove prijatelje.
Smučarski pozdrav.

Logopedski kotiček

Logopedski koticek je prostovoljna spletna stran, ki ponuja informacije o razvoju govorno-jezikovne komunikacije predšolskih otrok in konkretne napotke za spodbujanje komunikacije, govora in jezika v predšolskem obdobju. Spletna stran je namenjena staršem predšolskih otrok in drugim, ki se želijo seznaniti z nevrotipičnim razvojem govorno-jezikovne komunikacije ter načini, kako otroke čim bolj podpreti v tem razvoju.

facebook@logopedskikoticek

info@logopedskikoticek.si

http://www.logopedskikoticek.si

ZLOŽENKA CEPLJENJE

Centralni čakalni seznam 2017/2018, II.starostno obdobje